Άρθρα

Δυνατό ανοσοποιητικό

Τις τελευταίο καιρό όλοι ενημερωνόμαστε από το internet και τις τηλεοράσεις για τη φονική έξαρση του ιού (κορονοίου/ covid) που έχει πάρει δυστυχώς διαστάσεις πανδημίας. Πέρα από την προσωπική υγιεινή μια γενική πρόληψη θα μας προστατέψει.

Για να είμαστε υγιείς και να προστατεύουμε τον οργανισμό μας έναντι των ιώσεων πρέπει :
1) να προσέχουμε τη διατροφή μας
2) να αθλούμαστε (καθημερινά σε ανοιχτούς χώρους)
3) να τηρούμε τους κανόνες υγιεινής και
4) να έχουμε καλή ψυχολογία!

Ανεξαρτήτου ηλικίας, υγείας ή  δραστηριότητας, η φροντίδα του οργανισμού μας και η λήψη των θρεπτικών συστατικών που χρειαζόμαστε είναι σημαντικά. Ακόμα και αν έχετε τις καλύτερες προθέσεις, η καθημερινή σας διατροφή μπορεί να μην περιλαμβάνει όλα τα θρεπτικά συστατικά ή ακόμα και αν τα περιέχει όχι στην απαραίτητη ποσότητες που χρειάζεται.

Μία ισορροπημένη διατροφή προσφέρει τις απαραίτητες βιταμίνες και μέταλλα, αλλά μπορεί να δυσκολευτείτε να λάβετε όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά ΜΟΝΟ μέσω του φαγητού. Τα συμπληρώματα διατροφής μπορούν να βοηθήσουν, καθώς είναι ένας σπουδαίος τρόπος για να εξασφαλίσετε ότι εφοδιάζετε σωστά τον οργανισμό σας με τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά.

Οι βιταμίνες και τα μέταλλα είναι σημαντικά μικροθρεπτικά συστατικά, τα οποία είναι απαραίτητα για το σώμα σας κάθε μέρα. Πολλά μέταλλα, όπως το ασβέστιο και το μαγνήσιο, παίζουν επίσης σημαντικό ρόλο στον οργανισμό. Ωστόσο, ο οργανισμός δεν μπορεί να παράγει όλες τις βιταμίνες και μέταλλα που χρειάζεται για να λειτουργεί όσο το δυνατόν καλύτερα, για αυτό, είναι πολύ σημαντική μία υγιεινή διατροφή. Οι βιταμίνες και τα μέταλλα βοηθούν στην υποστήριξη της συνολικής υγείας και ευεξίας !

Ειδικά σε περιόδους που οι ιώσεις είναι σε έξαρση προτείνουμε να προσθέσετε στη διατροφή σας προϊόντα που θα βοηθήσουν το ανοσοποιητικό σας σύστημα όπως αυτά της Herbalife Νutrition

Η Herbalife Nutrition είναι μία παγκόσμια εταιρεία διατροφής που σκοπός της είναι να κάνει τον κόσμο πιο υγιή και ευτυχισμένο. Αποστολή (σκοπός) της εταιρείας από το 1980, είναι η παραγωγή και διάθεση εξαιρετικών προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας και προγραμμάτων διατροφής .

Η Herbalife Nutrition προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας επιστημονικώς τεκμηρίωμένα, τα περισσότερα εκ των οποίων παράγονται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρείας.

Εμείς ως Σύμβουλοι της εταιρείας Herbalife Nutrition, αν θα έπρεπε να επιλέξουμε κάποια από τα προϊόντα της για δυνατό ανοσοποιητικό, αυτά θα ήταν :

  1. Θρεπτικό Πρωτεινούχο Ρόφημα Herbalife
    Περιέχει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, μέταλλα για ένα πλήρες και υγιεινό γεύμα (προτείνεται για πρωινό)
  2. Formula 2 Σύμπλεγμα Βιταμινών & Μετάλλων
    Ειδικά σχεδιασμένο για τις ανάγκες των ανδρών και των γυναικών προκειμένου να παρέχει την ιδανική ποσότητα βιταμινών και μετάλλων, για βέλτιστη ευεξία και απόδοση.
  3. Lift off
    Αναβράζον δισκία με 100% της συνιστώμενης ημερήσιας ποσότητας σε βιταμίνη C που ανακουφίζει και δυνατό ανοσοποιητικό καθώς και 100% της συνιστώμενης ημερήσιας ποσότητας σε βιταμίνες Β (Β1, Β2, Β3, παντοθενικό οξύ, Β6, βιοτίνη) για περισσότερη ανακούφιση από την αίσθηση της κόπωσης
  4. IMMUNE BOOSTER Γεύση Μούρο                                                          Το Immune Booster είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής σε μορφή ροφήματος και περιέχει το συστατικό EpiCor® – ένα επιστημονικώς τεκμηριωμένο συστατικό από ζυμωθείσα ξηρά μαγιά. Το Immune Booster είναι η έξυπνη διατροφή για το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμούς σας. Επίσης, περιέχει σημαντικές βιταμίνες και μέταλλα, όπως οι βιταμίνες C και D, το Σελήνιο και ο Ψευδάργυρος, που συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.