1. Ποια είναι η Herbalife;

Είναι εταιρεία ηγέτης στις κατηγορίες των υποκατάστατων γεύματος, των συμπληρωμάτων διατροφής και της αθλητικής διατροφής παγκοσμίως. Κάθε μέρα καταναλώνονται περισσότερα από 4 εκατομμύρια ροφήματα Herbalife Nutrition παγκοσμίως.

Έχοντας ιδρυθεί το 1980, σήμερα η Herbalife Nutrition δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 90 χώρες και απασχολεί περισσότερους από 9.500 εργαζομένους σε ολόκληρο τον κόσμο.

Οι εγκαταστάσεις της χρησιμοποιούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και συγκαταλέγονται μεταξύ των πλέον προηγμένων σε ολόκληρο τον κόσμο. Όλα τα εργαστήριά της σε παγκόσμιο επίπεδο διαθέτουν πιστοποίηση ISO 17025. Στην Ευρώπη, η σειρά προϊόντων Herbalife24® ελέγχεται για απαγορευμένες ουσίες από την LGC, στο πλαίσιο του παγκοσμίου φήμης προγράμματος «Informed Sport».

2. Τι είναι οι Ανεξάρτητοι Συνεργάτες;

Η Herbalife επικοινωνεί με τους πελάτες της μέσα από ένα δίκτυο Ανεξάρτητων Συνεργατών, ώστε να επιτυγχάνει υψηλής ποιότητας εξατομικευμένη συμβουλευτική υποστήριξη.

Η εξατομικευμένη εμπειρία υψηλής ποιότητας που προσφέρουν οι Ανεξάρτητοι Συνεργάτες της Herbalife έχει καθοριστική σημασία για τον σκοπό της. Υπερβαίνει την απλή παρουσίαση προϊόντων και συμπεριλαμβάνει κίνητρα και προσωποποιημένη υποστήριξη, που δίνουν στους πελάτες μας την αυτοπεποίθηση που χρειάζονται για να αλλάξουν προς το καλύτερο.

3. Τι μπορούμε να σας προσφέρουμε;

Γνωρίζοντας άριστα τη ποιότητα και τα ειδικά χαρακτηριστικά των προϊόντων Herbalife έχουμε στόχο να προσφέρουμε στους πελάτες μας εξατομικευμένη εμπειρία υψηλής ποιότητας και στοχευμένη καθοδήγηση που έχει καθοριστική σημασία για τον σκοπό τους που είναι και δικός μας. Υγιεινή διατροφή, σωστά συμπληρώματα διατροφής, κατάλληλα ροφήματα πριν, κατά και μετά την άσκηση, διατροφή και βελτίωση της επιδερμίδας.

Ο ρόλος μας υπερβαίνει την απλή παρουσίαση προϊόντων και πώληση προϊόντων και συμπεριλαμβάνει κίνητρα και προσωποποιημένη υποστήριξη, που δίνουν στους πελάτες μας την αυτοπεποίθηση που χρειάζονται για να αλλάξουν προς το καλύτερο.

4. Τι χρειάζεται για να ξεκινήσουμε να σας φροντίζουμε;

Είναι εύκολο να ξεκινήσουμε. Αυτό μπορεί να γίνει με δύο τρόπους.

Ο πρώτος: Επικοινωνήστε μαζί σας για να συζητήσουμε τους στόχους σας και να σας βοηθήσουμε στην επιλογή των προϊόντων που χρειάζεστε για την επίτευξη υγιεινής διατροφής και διαβίωσης.

Ο δεύτερος: Απλώς υποβάλετε την εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πρώτη παραγγελία σας και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας. Αν δεν είστε σίγουροι ποια προϊόντα είναι τα κατάλληλα για εσάς, θα σας βοηθήσουμε να βρείτε τις καλύτερες λύσεις με βάση τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητές σας.

5. Τα προϊόντα της Herbalife για απώλεια βάρους είναι ασφαλή;

Τα προϊόντα της Herbalife για την απώλεια και τον έλεγχο του βάρους βασίζονται σε επιστημονικά δεδομένα και είναι σχεδιασμένα για να σας βοηθήσουν να κατακτήσετε τους στόχους σας και να απολαύσετε τα οφέλη μιας ισορροπημένης και ποικίλης διατροφής.

6. Τι περιέχει το Πρωτεϊνούχο ρόφημα Formula 1;

Το Formula 1 παρασκευάζεται από vegan συστατικά, ενώ διαθέτει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, η οποία συμβάλλει στη διατήρηση και την ανάπτυξη της μυϊκής μάζας.

Το πρωτεϊνούχο ρόφημα Formula 1 περιέχει 25 βιταμίνες και μέταλλα, εδώδιμες ίνες και όλα τα απαραίτητα μικροθρεπτικά συστατικά, ενώ είναι διαθέσιμο σε μια ποικιλία μοναδικών γεύσεων.

Αποτελεί ένα ρόφημα που συμπληρώνει τον υγιεινό τρόπο ζωής και καλύπτει τις διατροφικές σας ανάγκες. Το Formula 1 είναι εύκολο να προετοιμαστεί και έχει μια υπέροχη κρεμώδη υφή.

7. Μπορώ να γίνω και εγώ ανεξάρτητος συνεργάτης σας;

Μπορείτε να δημιουργήστε τη δική σας επιχείρηση με τη Herbalife Nutrition – ένα από τα κορυφαία brand απευθείας πωλήσεων παγκοσμίως. Μπορείτε να ξεκινήσετε σήμερα και να  επωφεληθείτε από την τεκμηριωμένη επιτυχία της Herbalife ως ηγέτες του κλάδου και την εμπειρία δεκαετιών και θέστε τα θεμέλια για τη δική σας επιχείρηση. Εμείς ως Ανεξάρτητοι Συνεργάτες της Herbalife θα σας βοηθήσουμε βήμα προς βήμα και θα είμαστε συνεχώς δίπλα σας.